Website laten maken

Je wilt een website laten maken maar je ziet je door de bomen het bos niet meer? Veel studenten bieden vandaag de dag websites aan om zo (tijdelijk) wat bij te verdienen. Het is echter belangrijk dat een website ook na voltooiing voldoende aandacht krijgt en up-to-date blijft, zeker als het gaat om websites met een content management systeem zoals WordPress of Joomla. 99% van alle hacks op websites worden namelijk uitgevoerd door misbruik van een verouderd CMS of plug-in.
Een website laten maken is voor ons meer dan een website ontwikkelen en online plaatsen. Ook na de oplevering zorgen wij voor een goede continuïteit en vindbaarheid van je website. Zo kan je er weer jaren tegenaan.

Uit onderzoek is gebleken dat een bezoeker binnen enkele seconden bepaalt om op de website te blijven of verder te zoeken. De eerste indruk is dus enorm belangrijk!

Resultaatgericht webdesign

YourCon richt zich op resultaatgerichte websites en een goede service. De website wordt goed afgestemd op je doelgroep. Tevens is de website volledig responsive en tot in de kleinste details geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en tablets.

Meetbaar resultaat

YourCon verzorgt bij alle websites gedetailleerde bezoekersinformatie om zo meer resultaat te kunnen halen uit je website of webshop. Deze statistieken kunnen op elk gewenst moment worden bekeken via het content management systeem van je website. Ook ontvang je maandelijks een bezoekersrapportage.

SEO klantresultaten

Een aantal eigenschappen van een YourCon website:

  • Resultaatgericht maatwerk
  • Goed vindbaar in Google
  • Overzichtelijke en uitgebreide realtime bezoekersinformatie
  • Eenvoudig zelf aan te passen
  • Responsive design, dus goed leesbaar op smartphones en tablets
  • Grafisch aantrekkelijk
  • 100% tevredenheidsgarantie

Naast het ontwerpen van websites en webshops verzorgen wij ook de webhosting, domeinregistratie en het benodigde onderhoud. Door een flexibele samenwerking met collega specialisten kunnen wij projecten op maat realiseren. Alles onder een dak, dit scheelt tijd en kosten.

yourcon webdesign ux

Klantbeoordelingen

Wij scoren 5 van 5 sterren, berekend uit 14 reviews van klanten.

Word jij ook één van onze tevreden klanten?

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op.