YourCon | Een resultaatgericht webdesign bureau

YourCon is een kleinschalig, persoonlijk full service internetbureau met ruim 20 jaar ervaring in resultaatgericht webdesign en desktop publishing. Wij werken dagelijks aan het verhogen van het online rendement van onze klanten. Dat doen wij door het bouwen van resultaatgerichte websites en webshops, in combinatie met doordachte zoekmachine optimalisatie technieken. Door een flexibele samenwerking met collega specialisten kunnen wij grote en kleine projecten op maat realiseren tegen scherpe prijzen.

Service staat bij YourCon voorop. Wij vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Ook na voltooiing van een project bieden wij 7 dagen per week persoonlijke ondersteuning indien nodig.

Waarom kiezen voor YourCon?

  • Persoonlijke service

  • Betaalbaar webdesign

  • Goed vindbare websites

  • 100% tevredenheidsgarantie

  • Snel online en alles onder 1 dak

  • Ruim 20 jaar ervaring in webdesign en DTP

  • Meetbaar resultaat middels uitgebreide statistieken

  • Gebruiksvriendelijk beheersysteem met heldere uitleg

  • Webhosting op eigen, snelle en betrouwbare (Nederlandse) SSD servers

yourcon webdesign ux

YourCon heeft voor ons een mooie website en webshop opgezet. Erg tevreden over de service. Altijd snel bereikbaar. Bij problemen wordt dit direct opgelost. Denkt met je mee. Een absolute aanrader.
5 star ratinglogo-feedbackcompany

We hebben YourCon gevonden via internet.

We hebben voor Sander gekozen omdat hij goed met je mee denkt en je direct helpt als dat nodig is. Sander is gewoon heel goed in zijn werk!
5 star ratinglogo-feedbackcompany

Ben erg blij met het resultaat, een mooie website.
* visueel mooie site om te zien
* goede adviezen over inrichting van website & marketing
* prettig samenwerken
5 star ratinglogo-feedbackcompany

Via M.van Harlingen kwam ik bij Sander terecht, heb hem uitleg gegeven over hoe en wat ik wil.
Sander is aan de slag gegaan en heeft mij steeds de feedback gegeven over het resultaat. Niets is Sander te veel. Altijd goed bereikbaar en helpt je met alles.
Sterke punten van YourCon
– klantvriendelijk
– geduldig.
– goed bereikbaar.
– heeft verstand van zaken.
– behulpzaam
– prettig me om te gaan
5 star ratinglogo-feedbackcompany

Heel erg tevreden
Sander denkt met je mee en komt met goede en leuke suggesties. Het is bij ons best een lang proces geweest en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.

Hij heeft veel geduld en reageert supersnel op mailtjes en vragen. Echt een topper!
5 star ratinglogo-feedbackcompany

Sander heeft voor onze verloskundigenpraktijk erg goed werk afgeleverd. Is ook bereikbaar buiten kantoortijden wat voor ons erg belangrijk is! We zijn heel tevreden met het resultaat.
Sterke punten van YourCon
Klantgericht, sluit goed aan bij de betreffende doelgroep, overlegt alles, reageert zeer snel op mail/telefonisch contact. Geen vraag is teveel.
5 star ratinglogo-feedbackcompany

Sander heeft voor ons een website en logo ontworpen waarmee wij zeer tevreden zijn.
Er wordt goed mee en na gedacht en niks is te gek.
5 star ratinglogo-feedbackcompany

YourCon Webdesign heeft voor mijn bedrijf een zeer professionele website gemaakt.
Daarbij ben ik goed voorgelicht over de mogelijkheden en uitstraling van de website.
Door de persoonlijke benadering van Sander is de site precies geworden zoals ik hem voor ogen had.
5 star ratinglogo-feedbackcompany

Ik ben tevreden over het werk van Sander. Hij heeft voor ons een tweetal logo’s ontworpen en de nieuwe webshop van youya.nl vormgegeven. Ik ben erg te spreken over de kwaliteit en service.

Door Sander zijn wij vindbaar op Google en wordt onze site dagelijks bezocht door ouders van onze leerlingen. Wij zijn erg blij dat onze website door Yourcon beheerd wordt. Geen spam, geen hackers en alles seo proof!

Sinds enkele weken is de nieuwe website van Ondernemers voor Ondernemers in de lucht. We zijn zeer trots op het resultaat en willen Sander van Yourcon bedanken voor zijn grote bijdrage.

Sander is een uitstekende vakman die goede service levert. In onze samenwerking heeft Sander een geweldige site afgeleverd die helemaal voldeed aan mijn wensen. Hij besteedt veel aandacht aan het achterhalen van wat je precies wilt en weet dit perfect te vertalen naar een mooi eindresultaat. Gedurende het hele proces, denkt hij met je mee en komt hij met goede ideeën en oplossingen. Hij neemt hiermee echt zorgen uit handen. Opvallend is de goede service en nazorg die hij levert. Ook wanneer de site klaar is, kun je altijd bij hem terecht met aanvullende vragen of aanpassingen. Vaak voert hij deze nog dezelfde dag door.

Eind januari heb ik bij meerdere bedrijven een offerte opgevraagd voor het ontwerpen van mijn website. Yourcon nam direct contact op om mijn aanvraag te bespreken. Nadat alle offertes binnen waren was het duidelijk dat Yourcon de aanvraag als beste begrepen had en de beste prijs/kwaliteit aanbod. In een maand heeft Yourcon een website aangeleverd waar ik zeer tevreden mee ben en de komende tijd mijn bedrijf goed mee kan positioneren. Sander is creatief, flexibel, denkt graag mee en geeft je de ruimte om als ondernemer je eigen inbreng te hebben. Ik beveel Yourcon graag aan zeker voor startende ondernemers.

Wij zijn erg trots op onze nieuwe website die is ontworpen door Yourcon. Het hele ontwerpproces verliep bijzonder plezierig en wij zijn erg tevreden met de professionele samenwerking. Als je iemand zoekt die actief meedenkt tijdens een ontwerp dan is Yourcon de juiste keuze.

Een ‘nieuwe website’: Het resultaat van de professionele inspanning van Sander. Sander nam de tijd om zich zorgvuldig af te stemmen op mijn wensen en grillen. Tussentijds hielden wij contact over de vorderingen. Het effect is dan ook een website ‘op maat’ waarvan ik trots kan zeggen: ‘Zo wil ik mijn coach en trainingsbureau presenteren’.

Sander heeft mijn site www.sollcreated.nl voor fotografie en tekeningen helemaal naar wens gemaakt. Je eigen ideeën worden er helemaal in verwerkt en ook leuke tips worden aangedragen. Zelfs extra dingen worden op de site toegevoegd in overleg, zodat de site helemaal compleet is. Wanneer er toch nog dingen veranderd moeten worden, handelt Sander snel om dit naar wens te veranderen. Zeker de moeite waard wanneer je goede reclame voor je bedrijf wilt opzetten!

Sander heeft mijn website mvanharlingentuinen.nl gemaakt.
Zelf kon ik mijn ideeën laten weten. Hij kwam ook met zijn eigen ontwerp aan en deze sprak nog meer aan.
Verder reageert hij erg snel en is hij pas tevreden, wanneer ik ook tevreden ben.
Zeker een aanrader om Sander een website te laten maken!

Word jij ook één van onze tevreden klanten?

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op.