Webhosting en Domeinregistratie

Om je website zo optimaal mogelijk te laten functioneren wordt deze bij YourCon altijd compleet inclusief webhosting, domeinregistratie en e-mail pakket verzorgt. Op die manier kan je vertrouwen op een goede werking van de website en heb je een centraal aanspreekpunt voor al jouw internetzaken.

Betrouwbare webhosting

Onze websites worden gehost op snelle, betrouwbare Nederlandse servers met een gegarandeerd en bewezen 99,9% jaarlijkse uptime.

Een snelle website met lage laadtijd wordt beter door zoekmachines zoals Google beoordeeld.

Om een optimale stabiliteit en performance te kunnen garanderen draaien er uitsluitend door YourCon ontwikkelde websites op onze servers.

Domeinnamen worden bij YourCon voorzien van DNSSEC en altijd op je eigen bedrijfsnaam geregistreerd. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat jouw domeinnaam ook echt van jou is.. en blijft.

  • Bij webhosting hoort uiteraard ook e-mail beheer zodat je je klanten kan mailen vanaf je eigen domeinnaam.
    Alle e-mail accounts zijn bij YourCon voorzien van professionele SPAM filters en voor een goede verzending van je e-mails een eigen uitgaande e-mailserver inclusief Sender Policy Framework (SPF) en DKIM authenticatie (DomainKeys Identified Mail). Dit voorkomt zoveel mogelijk dat jouw e-mail als SPAM of phishing gekenmerkt wordt. De “score” van je e-mails kun je hier testen.

email tester

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op.