Content Management System

Een Content Management Systeem (CMS) maakt het mogelijk om informatie naar eigen wens te publiceren en te bewerken op je website zonder het uitvoeren van technische handelingen.

YourCon levert het merendeel van de websites inclusief het gebruiksvriendelijke en flexibele WordPress Content Management Systeem, dat op dit moment het meest populaire CMS systeem is. Meerdere grotere en kleinere organisaties en bedrijven hebben inmiddels een website op basis van WordPress CMS.

De voordelen van WordPress

Continu vernieuwing
Doordat er zoveel mensen bezig met het gebruiken en ontwikkelen van WordPress worden er continu nieuwe functionaliteiten en verbeteringen toegevoegd aan het systeem. Er bestaan duizenden plugins die telkens worden verbeterd. Daarnaast wordt er continu aan de veiligheid en stabiliteit van WordPress gewerkt om het systeem optimaal te laten functioneren.

Eindeloos veel mogelijkheden
Wordpress is eindeloos uit te breiden met plugins en thema’s. Zo zijn er plugins voor contactformulieren, reserveringssystemen, het optimaliseren van de SEO, aanbieden van online cursussen, verbeteren van de veiligheid en snelheid van je website, het runnen van een compleet forum binnen WordPress etc.

Volledige controle over je website
Wordpress stelt je in staat om eenvoudig volledige controle te hebben over je eigen website. Je kunt zelf teksten aanpassen, menu’s wijzigen en foto’s updaten. Ideaal als je graag jouw klanten op de hoogte wilt houden. Bovendien wordt een website waarop regelmatig iets nieuws wordt geplaatst beter gevonden in Google.

Ideaal voor SEO
Wordpress is ideaal om snel aan de slag te gaan met de vindbaarheid van je website. De meeste SEO experts raden dan ook het gebruik van WordPress aan in combinatie van een goede SEO plugin.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op.