Responsive Webdesign

Een groot deel van de mobiele bezoekers haakt af als de website niet geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Het is daarom belangrijk dat de website niet alleen goed leesbaar is op een desktop, maar ook op smartphones en tablets.

Naast gebruiksvriendelijkheid heeft een responsive website ook voordelen voor de vindbaarheid van de website. Google geeft namelijk de voorkeur aan responsive websites.

Omdat bij een responsive website maar één versie van de site nodig is die geschikt is voor alle apparaten, hoeven alle aanpassingen ook maar één keer gedaan te worden. Ook in het kader van web marketing levert het voordelen op, onder andere omdat er geen dubbele informatie online staat. Google geeft namelijk ook de voorkeur aan unieke content. Dubbele teksten heeft een negatieve invloed op de positie in de zoekmachines.

De websites van YourCon worden standaard voorzien van een responsive ontwerp zodat deze goed leesbaar zijn op alle schermformaten en resoluties. Bekijk onze website op verschillende apparaten en ervaar het zelf.

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met ons op.